LVI-suunnittelu laadukkaasti Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Ota yhteyttä!

LVI-Myller Oy vastaa tarpeen mukaan kokonaisvaltaisesti kaikista LVI-töistä, mukaan lukien LVI-suunnittelusta. Monipuolisen osaamisemme ansiosta saat kaikki LVI-palvelut yhdeltä ja samalta toimittajalta, vaivattomasti ja laadukkaasti. Palvelemme asiantuntevasti sekä kotitalouksia, taloyhtiöitä, yrityksiä että julkista sektoria. Toimimme Joensuusta käsin koko Pohjois-Karjalan alueella.

Laadukas suunnitelma varmistaa kustannustehokkaan lopputuloksen

Hyvän lopputuloksen taustalla on aina laadukas suunnitelma riippumatta siitä, tehdäänkö uutta vai peruskorjataanko vanhaa. Suunnitelmaa tehdessämme hyödynnämme pitkää kokemustamme ja vahvaa asiantuntemustamme, joten tiedämme, mitä ottaa huomioon. Tutkimme eri vaihtoehtojen soveltuvuutta käsillä olevaan kohteeseen ja muun muassa kustannusrakenteita.

Avullamme saat järjestelmästä mahdollisimman kustannustehokkaan. Laatimamme laadukas suunnitelma helpottaa myös LVI-asennuksen toteuttamista käytännössä ja säästää rakentamisen aikaisia kustannuksia, kun työt voidaan toteuttaa ilman turhia epäselvyyksiä.

Meiltä saat myös LVI-tarvikkeet

LVI-suunnitelman sisältö

Uutta rakentaessa tai vanhaa saneerattaessa tulee huomioida ja suunnitella monta asiaa. Myös alati kehittyvistä ratkaisuista on poimittava toimivimmat ja kohteeseen sopivimmat vaihtoehdot. Meiltä onnistuvat suunnitelmat mitä erilaisimpiin kohteisiin asuintaloista toimistorakennuksiin, halleihin ja tuotantotiloihin saakka. Teemme suunnitelmia myös esimerkiksi tilamuutoksia varten.
LVI-suunnitteluun kuuluu:

  • lämmitysverkoston suunnittelu ja perussäätö

  • vesijohtoverkoston suunnittelu

  • viemäriverkoston suunnittelu

  • ilmanvaihtosuunnittelu

  • jäähdytyssuunnittelu

  • automaatiosuunnittelu

  • jätevesiselvitykset ja haja-asutusalueiden jätevesisuunnittelu

  • tonttijohtojen uusimissuunnittelu.

Ota yhteyttä

Suunnitelma lähtee asiakkaan tarpeista!

LVI-suunnittelun pohjaksi teemme aina kartoituksen asiakkaan tarpeista ja kokoamme rakennuksen lähtötiedot. Näin varmistamme, että mitään ei jää huomioitta. Järjestämme asiakkaan kanssa kartoituspalaverin, jossa käymme läpi tarvittavia asioita niiden vaatimalla tarkkuudella. Toivomme, että asiakas toimittaa meille palaveria varten tai siihen mennessä rakennuksen pohja-, julkisivu- ja leikkauskuvat sekä asemapiirroksen vesi- ja viemäritietoineen.

Toteutamme LVI-suunnitelman aina teknisten vaatimusten ja viranomaisten voimassa olevien säädösten mukaisesti. Meillä on tarvittavat pätevyydet kaikkien LVI-suunnitelmien tekoon. Hankesuunnittelu etenee tyypillisesti lähtötietojen hankkimisesta suunnitelman tekoon, luovutukseen ja lopulta esittelyyn asiakkaalle. Saat meiltä halutessasi myös kaiken suunnitelman toteuttamisessa tarvittavan.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua LVI-suunnittelusta LVI-asennuksiin ja -huoltoihin Joensuun ja koko Pohjois-Karjalan alueilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!