LVI-huolto ja -päivystys joustavasti Joensuusta koko Pohjois-Karjalaan

Ota yhteyttä!

LVI-Myller Oy tarjoaa LVI-huollon ja -päivystyksen 24/7 yksityisille kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille Joensuusta käsin koko Pohjois-Karjalaan. Tarjoamme myös Puhdas Putkimies -huolenpitopalvelua, jossa valvomme laitteistosi toimivuutta etäyhteyden avulla.

Monipuolista LVI-huoltoa

Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä sekä yksityistalouksia kaikkiin LVI-asioihin liittyen. Huollamme pienpuhdistamot, korjaamme pumput ja puhaltimet, tiputtavan hanan tai vuotavan wc-laitteen. Avaamme tukkiutuneet viemärit ja korjaamme vuotavan putken. Huoltohenkilöstömme hallitsee myös säädöt, huollot ja korjaukset sekä öljy- ja puulämmitysjärjestelmiin että lämpöpumppuihin.

Kysy lisää!

Useiden valmistajien takuukorjaukset

Huoltopalvelumme vastaa alueellamme myös useiden valmistajien ja maahantuojien takuukorjauksista. Teemme korjauksia esimerkiksi seuraaville perinteisille ja luotettaville merkeille: Grundfos, Gustavsberg, Ido, Kaukora, Mora, Oras, Scanoffice ja Uponor. Pitkän kokemuksemme ja laajan asiantuntemuksemme avulla tunnemme ja korjaamme myös monet muut merkit, joten kysy lisää korjauspalveluistamme!

Meiltä saat myös erilaiset LVI-tarvikkeet

Puhdas Putkimies -huolenpitopalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme Puhdas Putkimies -huolenpitopalvelua, jossa maalämpö- tai ilmavesilämpöpumppu kytketään etävalvontaan. Etävalvonnan avulla pystymme seuraamaan pumpun toimintaa ja varmistamaan parhaan mahdollisen hyötysuhteen koko ajan. Saamme myös heti tiedon vikatilanteista. 


Puhdas Putkimies -huolenpitopalvelu on osa yrityksemme kestävän kehityksen vastuullista kauppatapaa. Nykyaikaiset lämpöpumput ovat erittäin energiatehokkaita, ja oikein tehdyillä mitoituksella ja säädöillä niistä saadaan paras teho irti. Yli- tai alimitoitettu järjestelmä voi jäädä lyhytikäiseksi tai vaatia toistuvaa huoltoa. Huolenpitopalvelumme takaa sen, että järjestelmä on huolellisesti ja tarkkaan mitoitettu. Mitoituksen tekee LVI-asiantuntija.

Pyydä lisätietoja

Huoltopäivystys 24/7

Vikatilanteen yllättäessä huoltopäivystyksemme palvelee sinua kellonaikaan katsomatta koko Pohjois-Karjalan alueella. Olipa kyse sitten putkirikosta tai muusta yllättävästä tilanteesta, voit ottaa yhteyttä meihin myös iltaisin ja viikonloppuisin.


Huoltotarpeen ilmaantuessa ota yhteyttä tekniseen asiakaspalveluumme. Akuuteissa ongelmissa päivystämme 24/7 numerossa 

0400 182 511.

Ota yhteyttä

Saat meiltä LVI-huollon nopeasti Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa. Päivystämme myös kellonaikaan katsomatta.

Katso yhteystietomme