Korkealaatuiset LVI-tarvikkeet myymälästämme Joensuusta

Ota yhteyttä!

LVI-Myller Oy:n myymälästä Joensuusta saat korkealaatuiset LVI-tarvikkeet kaikkiin tarpeisiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua tarvittaessa sopivien tarvikkeiden valinnassa ja löytämisessä.

Laaja valikoima tuotteita Hanakat-myymälästämme

Rakennus- tai remonttiprojektissa auttaa yhteistyökumppani, jonka tuotevalikoimaan ja asiantuntemukseen voit luottaa. Kuulumme kotimaisten LVI-yritysten muodostamaan Hanakat-ketjuun, ja ketjulle ominaiseen tapaan löydät myymälästämme kaikki tarvikkeet ja laitteet LVI-remonttia varten. Myymälässämme on esillä laaja valikoima tarvikkeita aina hanoista, wc-laitteista ja pesualtaista pumppuihin saakka.

Hanakat logo

Valikoimamme kattaa kaikki nämä osa-alueet:

  • lämmitysratkaisut

  • ilmanvaihto

  • kylpyhuone

  • keittiö ja kodinhoitohuone

  • vesihuolto.

Tule palveltavaksi ja tekemään järkeviä hankintoja paikan päälle.

Kuluttajan ja ammattilaisen palvelumyymälä

Täyden palvelun LVI-myymälämme sijaitsee yrityksemme toimitilojen yhteydessä Pamilonkadulla Joensuussa. Emme tarjoa sinulle vain tuotteita hyllystä, vaan tutkimme, mitä tarvitset ja etsimme yhdessä oikean tuotteen sinulle. Tavoitteenamme on, että sinulle syntyy säästöä sekä tuotteidemme edullisesta hinnasta että virheiden ja ylimääräisten tavaroiden ostamisen välttämisestä. Lisäsäästöä saat asioinnin nopeudesta ja energian käytön vähenemisestä.


Tarvittaessa saat meiltä hinnat myymillemme tuotteille myös valmiiksi asennettuna. Asiantuntijamyyjämme laskevat tarjoukset lisäksi kokonaisremonteille, olipa kyseessä omakotitalon rakennus tai ikääntyneemmän talon saneeraus. Samalla pääset tutustumaan myös laajaan lämpöpumppuvalikoimaan, joka meillä on aina asianmukaisesti esillä.

Tee työtilaus tarvikkeineen tästä

Uusi kuvasto on ilmestynyt!

Hanakoiden viimeisin kuvasto on juuri ilmestynyt. Kuvastosta löydät laajan kattauksen LVI-tarvikkeita kaikkiin rakentamisen ja remontoinnin tarpeisiisi. Moni kuvastosta löytyvä tuote on heti saatavilla myös myymälästämme – tai voimme tilata sen sinulle. Tutustu kuvastoon ja ota yhteyttä, niin hankitaan tarvitsemasi tuote sinulle.

Pyydä lisätietoja

Asioi myymälässämme Joensuussa ja hanki kaikki tarvitsemasi LVI-tarvikkeet rakentamista tai remontointia varten.

Katso aukioloajat tästä!