Viemäreiden sukitus ammattitaidolla Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Ota yhteyttä!

LVI-Myller Oy tekee viemäreiden sukitukset kaikkiin kohteisiin Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalan alueella. Avullamme saat viemärin kuntoon ja ehkäiset tukos- ja vuotoriskejä ennalta.

Viemärit vaativat huoltoa

Talon ehkä näkymättömin osa ovat viemärit. Usein omakotitalojen viemäreiden kuntoa tutkitaan erittäin harvoin. Viemärit eivät kuitenkaan ole ikuisia, vaan ne vaativat huoltoa 30–50 vuoden välein. Hyvissä ajoin tehdyllä viemärisaneerauksella ennaltaehkäistään tukos- ja vuotoriskejä. Viemärisaneeraus vaikuttaa myös kiinteistön arvoon.


Viemäreiden kunto on helppo selvittää kuvaamalla. Teemme kuvaukset ja toimitamme sinulle sekä kuvat että kuvauksen perustella laatimamme raportin sähköisessä muodossa. Kuvausten jälkeen annamme sinulle myös suosituksen tarvittavista toimenpiteistä.

Kysy lisää
Boldan In-House Lining System logo

Viemärin sukitus on nopeasti hoidettu

Viemärin sukitus on moderni viemäreiden remontoinnin menetelmä. Oikein tehtynä se on laadukas, nopea, edullinen ja asukasystävällinen vaihtoehto perinteiseen putkiremonttiin verrattuna. Sukittamalla tehty viemäriremontti saadaan omakotitalossa tehtyä jopa viikossa. Näin remontin aiheuttama haitta jää asukkaiden kannalta lyhyeksi.

Meiltä myös ilmanvaihdon järjestelmät
Construction Eurofins Products sertifikaatti

Sertifioitu sukitusjärjestelmä!

Sukitusjärjestelmämme on sertifioitu, mikä tarkoittaa, että meiltä saat viemärin sukituksen nopeasti ja laadukkaasti. Meillä on Eurofins Expert Services Oy:n myöntämä sertifikaatti, ja käytämme Boldan In-House Lining System -sukitusjärjestelmää, joka on alan kehittynein järjestelmä. Olemme ensimmäinen paikallinen LVI-alan toimija, jolla on tämän järjestelmän sertifikaatti käytössään!

Miten viemärin sukitus toimii?

Näin viemärin sukitus etenee:

  • Ota yhteyttä meihin.

  • LVI-Myller Oy:n edustaja tekee kanssasi kartoituksen.

  • Kartoituksen perusteella laadimme yksilöidyn, kiinteähintaisen tarjouksen.

  • Hyväksyttyäsi tarjouksen teemme kirjallisen sopimuksen toimituksesta. Tässä vaiheessa voit myös halutessasi hakea Hanakat-rahoitusta kauttamme.

  • Putkiston sukitus hoidetaan sovittuna aikana.

  • Sukitettu putkisto kuvataan ja kuvaus tallennetaan.

  • Asennuksen valmistuttua suoritetaan katselmus tehdystä työstä, annetaan käytönopastus ja käydään yhdessä läpi tarvittavat huoltotoimenpiteet.

Ota yhteyttä

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle putkiremontille? Teemme nopeat ja edulliset viemäreiden sukitukset Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!