Lämmitysjärjestelmät uudis- ja saneerauskohteisiin Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Ota yhteyttä!

LVI-Myller Oy toimittaa ja asentaa lämmitysjärjestelmät uudis- ja saneerauskohteisiin Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalassa. Meiltä saat markkinoiden parhaat kaukolämpö- ja lämpöpumppujärjestelmät. Toteutamme ja huollamme myös järjestelmiä, jotka käyttävät öljyä, puuta, haketta, pellettiä tai muuta materiaalia energiantuotantoon.

Apua sopivan lämmitysjärjestelmän valintaan

Lämmitysvalinnat ja energiatalouden suunnittelu vaikuttavat merkittävästi rakennuksen asumis- tai käyttömukavuuteen ja käyttökustannuksiin. Lämmitysjärjestelmän valintaan sekä uudis- että saneerauskohteessa kannattaakin käyttää asiantuntijan apua. 


Meiltä saat luotettavan mielipiteen, olipa kyse sitten olemassa olevan järjestelmän huollosta tai uuteen järjestelmään siirtymisestä. Asiantuntijamme auttavat oikean lämmitysjärjestelmän valinnassa. Hanakat-liikkeenä meillä on pitkä ja kattava kokemus eri lämmitysmuodoista ja niiden yhdistämisestä.

Saat meiltä esimerkiksi:

  • ilmalämpöpumput

  • ilmavesilämpöpumput

  • maalämpöpumput

  • ilmalämmityksen

  • kaukolämpöratkaisut

  • aurinkolämmityksen.

Lue myös vesi- ja lämpöjohtosaneerauksista

Säästä energiaa ja luontoa!

Avullamme voit valita nykyaikaisen lämmitysjärjestelmän kotiisi. Nykyaikaisilla lämmitysjärjestelmillä ja laitteilla voit saavuttaa merkittäviä energiansäästöjä. Hanakoiden uusiutuvaa energiaa hyödyntävät lämmitysjärjestelmät ovat myös helppokäyttöisiä ja tuottavat lämmintä käyttövettä edullisesti. Samalla säästät siis rahaa ja vähennät energiantuotannon luonnolle aiheuttamaa kuormitusta!


Varaa tapaamisaika liikkeeseemme ja tule keskustelemaan sinun kohteeseesi sopivasta lämmitysjärjestelmästä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua.

Ota yhteyttä

Valtio tukee hiilineutraaliin lämmittämiseen siirtymisessä

ARA eli Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus myöntää energia-avustuksia asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin vuosina 2020–2022. Avustusta voivat hakea asuinrakennuksen omistavat henkilöt, taloyhtiöt ja ARA-yhteisöt.


ARA vastaanottaa hakemuksia ympäri vuoden. Avustusta haetaan ARA:lta, ja se maksetaan jälkikäteen, kun energiansäästö alkuperäiseen tasoon verrattuna on todennettu. Samaan korjaushankkeeseen ei voi saada kotitalousvähennystä, mutta kotitalousvähennys kannattaa hyödyntää esimerkiksi muuhun kodin perusparannukseen.

Pyydä lisätietoja

Asennamme lämmitysjärjestelmät uudis- ja saneerauskohteisiin Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa. Hanki meiltä markkinoiden parhaat kaukolämpö- ja lämpöpumppujärjestelmät.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!