Vesi- ja lämpöjohtosaneeraukset varmoin ottein Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Ota yhteyttä!

LVI-Myller Oy:n palveluihin kuuluvat vesi- ja lämpöjohtosaneeraukset monipuolisesti kaikkiin rakennuksiin Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueella. Avullamme pistät ikääntyneet vesi- ja lämpöjohtoverkostot toimivaan kuntoon! Palveluihimme kuuluvat Puhdas Putkimies -käyttövesiremontit ja Puhdas Putkimies -lämpöjohtoremontit.

Vesi- ja lämpöjohtosaneeraus ehkäisee tulevia vahinkoja

Ikääntyvä vesi- ja lämpöjohtoverkosto aiheuttaa rakennuksille ylimääräisiä vuotoriskejä. Putkien kulumiseen vaikuttaa moni asia, mutta yhteistä kaikille putkille on kuitenkin, että niiden tarkkaa rikkoutumisajankohtaa on vaikea ennakoida ja että rikkoutuneista putkista aiheutuvat vesivahingot voivat tulla hyvinkin kalliiksi. Hyvissä ajoin tehty putkiremontti pienentää riskiä merkittävästi. Samalla remontti nostaa kiinteistön arvoa.


Putkiremontti voi tarkoittaa käyttövesiputkiremonttia tai lämpöjohtoremonttia. Yleensä käyttövesiputket ovat lyhytikäisemmät, ja niiden uusiminen tulee ajankohtaiseksi noin 30 vuoden käytön jälkeen.

Tällä hetkellä uusittavina ovat pääasiassa 1970- ja 1980-luvuilla rakennettujen talojen käyttövesiputket sekä 1960-luvuilla ja aiemmin asennetut viemärit. Hyvä vesijohtoremontti, lämpöjohtoremontti ja viemärisaneeraus ovat tarkkaan suunniteltuja ja dokumentoituja. Ammattitaitomme avulla mietimme huolella työjärjestyksen ja remontin etenemisen. Näin takaamme remontin sujuvuuden ja sen, että remontin aiheuttama häiriö on asiakkaan kannalta mahdollisimman pieni.

Meiltä saat myös lämmitysjärjestelmät

Puhdas Putkimies -käyttövesiremontti

Puhdas Putkimies -käyttövesiremontti on helppo tapa uudistaa käyttövesiputkisto. Remontti on nopea, sillä sen voi tehdä jopa kolmessa päivässä, kun uusi linjasto asennetaan rakenteita rikkomatta. Remontin aikana asuminen remonttikohteessa on mahdollista, sillä vesi katkaistaan vain muutamaksi tunniksi uuden linjaston kytkemisen aikana.

Ota yhteyttä

Puhdas Putkimies -lämpöjohtoremontti

Puhdas Putkimies -lämpöjohtoremontti voidaan tehdä joko lämmitysjärjestelmän uusimisen yhteydessä tai erillisenä remonttina. Lämpöjohtoremonttia suunnitellessa kannattaa samalla selvittää, onko aika päivittää nykyinen lämmitysjärjestelmä esimerkiksi uuteen energiatehokkaaseen lämpöpumpputekniikkaan.


Remontti on mahdollista tehdä myös talviaikaan, koska lämmitys on poissa käytöstä vain kytkentöjen ajan. Remontti on vaivaton, ja kiinteistössä voi asua remontin ajan. Remontin kesto on kohteen suuruudesta riippuen noin 2–6 arkipäivää. Remontissa uusimme koko lämmönjakoputkiston sekä tarvittaessa myös patterit ja patteritermostaatit. Ennen remontin alkua kartoitamme nykyisten pattereiden kunnon.

Pyydä lisätietoja

Miten Puhdas Putkimies -remontit toimivat?

Puhdas Putkimies -remontit toimivat näin:

  • Ota meihin yhteyttä.

  • LVI-Myller Oy:n edustaja tekee kanssasi kartoituksen.

  • Kartoituksen perusteella laadimme yksilöidyn, kiinteähintaisen tarjouksen.

  • Hyväksyttyäsi tarjouksen teemme kirjallisen sopimuksen toimituksesta. Tässä vaiheessa voit myös halutessasi hakea kauttamme Hanakat-rahoitusta.

  • Hoidamme asennuksen sovittuna aikana.

  • Asennuksen valmistuttua suoritetaan katselmus tehdystä työstä, annetaan käytönopastus ja käydään huolto-ohjeet yhdessä läpi.

Ota yhteyttä

Teemme vesi- ja lämpöjohtosaneeraukset monipuolisesti kaikkiin rakennuksiin Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!