Kokonaisvaltaista ilmanvaihdon järjestelmien kunnossapitoa Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Ota yhteyttä!

LVI-Myller Oy pitää tilasi ilmanvaihdon kunnossa Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalassa! Tarjoamme kattavat ilmanvaihdon palvelut niin yksityisille kotitalouksille kuin esimerkiksi taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorillekin.

Ilmanvaihto varmistaa hyvän sisäilman

Toimiva ilmanvaihto on tärkeää kodin asumismukavuuden kannalta. Hyvä sisäilma vaikuttaa jaksamiseen ja vireyteen positiivisesti, kun taas riittämätön ilmanvaihto ja ilmaan jäävät epäpuhtaudet väsyttävät ja altistavat muun muassa erilaisille hengitystiesairauksille. 


Hyvällä ilmanvaihtolaitteistoilla saadaan raikasta huoneilmaa ilman vedontunnetta. Kodin lisäksi hyvä ilmanvaihto on tärkeää myös esimerkiksi työpaikoilla. Hyvä sisäilma on osa viihtyisää työympäristöä ja auttaa pysymään terveenä ja jaksamaan paremmin työelämässä.

Teemme myös viemäreiden sukituksia

Hyvä ilmanvaihto on energiaa säästävä ratkaisu

Nykyaikaiset ilmanvaihtokoneet ovat tehokkaan lämmöntalteenoton ansiosta erittäin energiatehokkaita. Ilmanvaihtolaitteistoon kannattaa satsata, sillä ilmanvaihto on rakennuksen energiankulutuksen kannalta merkittävä toiminto. Oikeilla valinnoilla voi säästää energiaa ja rahaa. Puhtaan huoneilman lisäksi ilmanvaihtokoneilla voidaan ehkäistä tehokkaasti talon rakenteellisia vaurioita. 


Ilmanvaihtoon kannattaa kiinnittää huomiota myös saneerauskohteissa. Vanhemmissa rakennuksissa, joissa on poistoilmapuhallin ilman lämmöntalteenottoa, voi ilmanvaihtoon kuluva energiamäärä olla yli kolminkertainen verrattuna nykyaikaiseen järjestelmään. Nykyaikaisissa järjestelmissä puolestaan on koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla, mikä vähentää energiankulutusta merkittävästi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Toimiva ilmastointi edellyttää huoltoa

Toimiva ilmanvaihto edellyttää järjestelmän säännöllistä huoltoa. Ilmanvaihtokoneiden suodattimet tulee puhdistaa vähintään kolmen kuukauden välein ja uusia vuosittain. Ilmanvaihtokanavisto on hyvä nuohotuttaa säännöllisin väliajoin puhtaan sisäilman varmistamiseksi. Meiltä saat ilmanvaihtoon liittyvät palvelut vahvalla ammattitaidolla. Palvelumme kattavat esimerkiksi:

  • suunnitelmat

  • putkistojen asennukset

  • ilmanvaihtolaitteiden asennukset

  • säädöt, huollot, korjaukset sekä uusinnat

  • kanavistojen nuohoukset

  • yleisimpiin laitteisiin sopivat suodattimet aina kilpailukykyiseen hintaan.

Paranna sisäilmaa hyvällä ilmanvaihdolla Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalassa.

Soita ja kysy lisää!