Tilaa työ

Työtilaukset

013 255 6022
tyonjohto@lvi-myller.fi

Myymälä

Myymälä

050 421 0468 (WhatsApp)

013 255 6020
myymala@lvi-myller.fi

Huoltopäivystys

Huoltopäivystys 24h

0400 182 511

Viemäreiden sukitus

Olet täällä

Talon ehkä näkymättömin osa on viemärit. Yleisesti ottaen viemärien kuntoa omakotitaloissa tutkitaan äärimmäisen harvoin. Viemäritkään eivät ole ikuisia vaan vaativat huoltoa 30 – 50 vuoden välein. Hyvissä ajoin tehdyllä viemärisaneerauksella ennalta ehkäistään tukos- ja vuotoriskejä. Viemärisaneerauksella putkistolle saadaan uusi elinkaari, joka vaikuttaa myös kiinteistön arvoon. Sukittamalla tehty viemäriremontti saadaan omakotitalossa läpiviedyksi jopa viikossa. Näin remontin aiheuttama haitta on asukkaille hyvin lyhyt.

Viemärien kunto on helppo todentaa kuvaamalla. Kuvattu materiaali sekä kuvauksesta laadittu raportti luovutetaan aina asiakkaalle sähköisessä muodossa.

Sukitusjärjestelmämme on laatusertifioitua. Eurofins Expert Services Oy:n  myöntämä sertifikaatti on todistus laadunvalvonnan varmennuksesta ulkopuolisen tahon toimesta. Käyttämämme Boldan In-House Lining system -sukitusjärjestelmä on kokonaisuudessaan alan laajin ja kehittynein. Olemme ensimmäinen paikallinen LVI-alan toimija, jolla on tämän järjestelmän sertifikaatti käytössä.

Homma toimii näin

  1. Ota yhteyttä meihin.
  2. LVI-Myller Oy:n edustaja tekee kanssasi kartoituksen.
  3. Kartoituksen perusteella Sinulle laaditaan yksilöity kiinteä hintainen tarjous.
  4. Hyväksyttyäsi tarjouksen teemme kirjallisen sopimuksen toimituksesta. Tässä vaiheessa voit myös halutessasi haka kauttamme rahoitusta.
  5. Putkiston sukitus hoidetaan sovittuna aikana.
  6. Sukitettu putkisto kuvataan ja kuvaus tallennetaan.
  7. Asennuksen valmistuttua suoritetaan katselmus tehdystä työstä, annetaan käytönopastus sekä käydään yhdessä läpi tarvittavat hultotoimenpiteet.