Tilaa työ

Työtilaukset

013 255 6022
tyonjohto@lvi-myller.fi

Myymälä

Myymälä

050 421 0468 (WhatsApp)

013 255 6020
myymala@lvi-myller.fi

Huoltopäivystys

Huoltopäivystys 24h

0400 182 511

PUHDAS-PUTKIMIES -lämpöjohtoremontti

PUHDAS PUTKIMIES lämpöjohtoremontti voidaan tehdä joko lämmitysjärjestelmän uusimisen yhteydessä tai erillisenä remonttina. Lämpöjohtoremonttia suunnitellessa kannattaa samalla tutkia olisiko järkevää päivittää nykyinen lämmitysjärjestelmä esimerkiksi uuteen energiatehokkaaseen lämpöpumpputekniikkaan ja laittaa uusi järjestelmä tienaamaan remontista aiheutuneet kulut.

Remontti on mahdollista tehdä myös lämmityskaudella koska lämmitys on suljettuna vain kytkentöjen ajan. Remontti on vaivaton ja kiinteistössä voi asua remontin ajan. Remontin kesto on kohteen suuruudesta riippuva mutta pääosin remontin läpimeno on (noin) 2 – 6 arkipäivää. Remontissa uusimme koko lämmönjakoputkiston sekä tarvittaessa myös patterit ja patteritermostaatit. Ennen remontin alkua kartoitamme nykyisten pattereiden kunnon ja jos huomioita teemme erillisen uudistamissuosituksen.

Ajoissa tehdyllä lämpöjohtoremontilla ehkäistään mahdollisia vesivahinkoja. Uudistettu putkisto on turvallinen ja nostaa kiinteistösi arvoa. PUHDAS-PUTKIMIES menetelmällä tehdyt lämpöjohdot soveltuvat kaikille vesikiertoisille lämmitysjärjestelmille.

PUHDAS PUTKIMIES – lämpöjohtoremontti toimii näin

  1. Ota meihin yhteyttä
  2. LVI-Myller Oy:n edustaja tekee kanssasi kartoituksen
  3. Kartoituksen perusteella Sinulle laaditaan yksilöity kiinteähintainen tarjous
  4. Hyväksyttyäsi tarjouksen teemme kirjallisen sopimuksen toimituksesta. Tässä vaiheessa voit myös halutessasi hakea kauttamme rahoitusta
  5. Ennen asennuksen aloittamista kartoitamme pattereiden vaihtotarpeen.
  6. Asennus hoidetaan sovittuna aikana.
  7. Asennuksen valmistuttua suoritetaan katselmus tehdystä työstä, annetaan käytönopastus sekä käydään läpi tarvittavat huolto-ohjeet.