Tilaa työ

Työtilaukset

013 255 6022
tyonjohto@lvi-myller.fi

Myymälä

Myymälä

050 421 0468 (WhatsApp)

013 255 6020
myymala@lvi-myller.fi

Huoltopäivystys

Huoltopäivystys 24h

0400 182 511

Poistoilmalämpöpumppu Scanvarm EX

Varaajayksikkö
Tuloilmayksikkö

Scanvarm nosti poistoilmalämpöpumput aivan uuteen teholuokkaan ja lämpökertoimet maalämpöpumppujen tasolle. Nämä uuden ajan invertteripoistoilmalämpöpumput  toimivat koko asuntosi lämmitysjärjestelmänä lämmittäen talosi ja käyttöveden.

Scanvarm-poistoilmalämpöpumppu tuottaa jopa 6,5 kW:n lämmitystehon ja toimii näin asuntosi ympärivuotisena lämmityslaitteena. Scanvarm poistoilmalämpöpumpun asennus on huomattavasti yksinkertaisempi kuin maalämpöpumpun. Saat maalämpöpumpun veroista tehoa usein pienemmällä investoinnilla. Kaikki asentaminen tapahtuu asunnon sisällä – eikä pihaasi tai puutarhaasi tarvitse myllertää porauskalustolla.

Scanvarm-poistoilmalämpöpumput valmistetaan Pohjoismaissa. Tehtaan pitkän ajan kokemus ja tietotaito on koottu yhteen tähän uuteen Scanvarm-mallisarjaan.

Scanvarm EX35S ja Scanvarm EX50S - malleissa on kierroslukusäädetty kompressori, joka seuraa todellista lämmöntarvetta. Kompressori toimii aina parhaalla mahdollisella teholla ja näin saavutetaan loistava lämpökerroin. Sisälämpötilan säätöautomatiikka huomioi kaikki lisälämmön lähteet, kuten esimerkiksi auringonsäteilyn, kodinkoneet ym. ja pitää huonelämpötilan vakiona.