Tilaa työ

Työtilaukset

013 255 6022
tyonjohto@lvi-myller.fi

Myymälä

Myymälä

050 421 0468 (WhatsApp)

013 255 6020
myymala@lvi-myller.fi

Huoltopäivystys

Huoltopäivystys 24h

0400 182 511

Maalämpöpumput

Maalämpöpumpuilla voidaan tuottaa rakennuksen tarvitsema lämmitysenergia murto-osalla energian tarpeesta verrattuna suorasähkölämmitykseen. Jo noin puolet kotitalouksista valitseekin maalämmön juuri tästä syystä uudisrakennusten lämmönlähteeksi.

Maalämpö soveltuu erinomaisesti myös saneerauskohteisiin, joissa on lämpö jaetaan vesikiertoisesti. Maalämmöllä tuotetaan lämpöä energiatehokkaammin vanhoihin öljylämmitys- ja suorasähköjärjestelmiin verrattuna.

Maalämmön kiistattomana etuna on keruupiiristä saatavan energian hyödyntäminen tehokkaasti ympäri vuoden kaikissa olosuhteissa .  Suomen talvi on pitkä ja ajoittain todella kylmä jolloin energiaa tilojen lämmittämiseen kuluu huomattavia määriä. Toisin kuin ilma- ja ilmavesipumput ottaa lämmön ulkoilmasta ottaa maalämpöpumput lämmön maaperästä.  Maaperä varastoi kesäkauden aikana auringon säteilystä itseensä energiaa, jota voidaan vaivattomasti hyödyntää rakennusten lämmittämiseen ympäri vuoden. Maalämpö ei ole suoraan sidoksissa ulkolämpötilaan vaan saa jatkuvasti vakiomäärän lämpöä keruupiiristä. Tämän ilmaisen energian hyödyntäminen maalämpöpumpulla on varmasti järkevää ostettavan energian kustannusten jatkuvasti noustessa.

Maalämpöpumpun hankinta on ekoteko, sillä pumpulla säästettävä energia pienentää energian tuotannosta syntyvää kuormitusta ympäristölle .

Tutustu maalämpöpumppuihin

Lämmitys ja lämmin käyttövesi samassa yksikössä. Lämpöpumppu tarjoaa mukavaa lämmitystä ja lämmintä käyttövettä tarpeisiisi. Laite sopii niin pientaloihin kuin rivitaloihinkin, sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

alpha innotec SWC alterra-sarjaa on saatavana 4,7kW:sta aina 18,6kW:iin asti. Saatavilla myös passiiviviilennyksellä olevat mallit.

JÄMÄ Star RST -maalämpöpumpusta saadaan sekä lämmitys että lämmin käyttövesi (ruostumattomasta teräksestä valmistettu 180 litran lämminvesivaraaja).