Tilaa työ

Työtilaukset

013 255 6022
tyonjohto@lvi-myller.fi

Myymälä

Myymälä

050 421 0468 (WhatsApp)

013 255 6020
myymala@lvi-myller.fi

Huoltopäivystys

Huoltopäivystys 24h

0400 182 511

Lämmitysjärjestelmät

Olet täällä

Lämmitysjärjestelmän valintaan sekä uudis- että saneerauskohteessa kannatta käyttää asiantuntijan apua. Asiantuntijalta saa myös luotettavan ja rehellisen mielipiteen olemassa olevan järjestelmän huoltoon ja päivittämiseen liittyvissä asioissa. Asiantuntijamme auttavat oikean lämmitysjärjestelmän valinnassa ja käyvät eri vaihtoehtoja huolellisesti läpi jotta osaat valita sinulle parhaitensopivan vaihtoehdon. 

Meiltä löytyy markkinoiden parhaat ratkaisut niin kaukolämpö- kuin lämpöpumppujärjestelmiin. Toteutamme ja huollamme myös järjestelmiä jotka käyttävät öljyä, puuta, haketta, pellettiä yms. materiaalia energiantuotantoon.  

Nykyaikaisilla lämmitysjärjestelmillä ja laitteilla saavutetaan merkittäviä energiansäästöjä uuden tekniikan ansiosta, jolloin myös energiantuotannon luonnolle aiheuttama kuormitus vähenee.

 

Tutustu lämmitysjärjestelmiimme

GREE Käyttövesilämpöpumppu lämmittää käyttöveden tutulla lämpöpumppu-tekniikalla.

Mitsubishi Electric EF-mallin ilmalämpöpumput ovat tyylikkäitä design tuotteita, muotoilun lisäksi EF-mallin ilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät kotis

Mitsubishi Electricin pomminvarma tekniikka yhdistettynä uusiin, innovatiivisiin toimintoihin tekee tästä laitteesta todellisen helmen ilmalämpöpumppumarkkinoille.

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuks

Mitsubishi Electric SF-mallin ilmalämpöpumput ovat pienikokoisia, mutta tehokkaita täysverisiä ilmalämpöpumppuja.

Uuden sukupolven inverter ilma-vesilämpöpumppuratkaisut omakotitaloihin

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä,  jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. 

Mitsubishi Electric Ecodan Hydrobox, sisäyksikkö

Mitsubishi Electric Ecodan Hydrobox, monipuolinen ilmavesilämpöpumppujärjestelmä tarpeen mukaan

Kaukolämpöpaketin käyttöikä on noin 20-vuotta, joten 2000-lukua aiemmin rakennetuissa omakotitaloissa pientalokeskuksen uusiminen on jo hyvinkin ajankohtaista.

Huolenpitopalvelussa maalämpöpumppu tai ilmavesilämpöpumppu liitetään verkon kautta etävalvontaamme, jolloin saamme tiedon pumpun virhetilanteista.

Lämmitys ja lämmin käyttövesi samassa yksikössä. Lämpöpumppu tarjoaa mukavaa lämmitystä ja lämmintä käyttövettä tarpeisiisi. Laite sopii niin pientaloihin kuin rivitaloihinkin, sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

alpha innotec SWC alterra-sarjaa on saatavana 4,7kW:sta aina 18,6kW:iin asti. Saatavilla myös passiiviviilennyksellä olevat mallit.

JÄMÄ Star RST -maalämpöpumpusta saadaan sekä lämmitys että lämmin käyttövesi (ruostumattomasta teräksestä valmistettu 180 litran lämminvesivaraaja).

Varaajayksikkö

Scanvarm EX35S–50S invertteripoistoilmalämpöpumput - aivan uuteen teholuokkaan

Energiatehokas kokonaislämmitysjärjestelmä omakotitaloihin, saneeraus- ja uudiskohteisiin

Vallox Aito Kotilämpö tekee ilmalämmityksen uusimisesta helppoa