Tilaa työ

Työtilaukset

013 255 6022
tyonjohto@lvi-myller.fi

Myymälä

Myymälä

013 255 6020
myymala@lvi-myller.fi

Huoltopäivystys

Huoltopäivystys 24h

0400 182 511

Jätevesijärjestelmät

Olet täällä

Kunnallisen viemäriverkon ulkopuolella oleville kiinteistöille tulee tehdä kiinteistökohtainen jätevesijärjestelmä. Haja-asustusalueella kiinteistöiksi luetaan niin pientalot kuin vapaa-ajan asunnotkin.

Jätevesijärjestelmän suunnittelu alkaa rakennuspaikkaan sekä paikallisiin kaava- ja ympäristömääräyksiin tutustumisella. Suunnitelmaan vaikuttaa luonnollisesti rakennuksen käyttötarkoitus sekä rakennuksessa oleskelevien henkilöiden määrä.

Paikan päällä tehdyn kartoituksen jälkeen suunnittelijamme tarjoaa kiinteistöön ja sen käyttöön sopivia ratkaisuja. Oikein mitoitettu järjestelmä on huoleton ja toimii hyvin.

Kun sopiva ratkaisu on valittu, kiinteistöjen vesihuoltoon erikoistunut suunnittelija laatii jätevesisuunnitelman. Suunnitelma liitetään rakennuslupaan tai toimenpidelupaan. Jätevesijärjestelmän rakentamiselle ja uusimiselle tarvitaan aina kunnan lupa.

Meiltä voit hankkia suunnitelman ja suunnitelman mukaiset laitteistot sekä asennustarvikkeet. Halutessasi saat tämän myös kokonaispakettina johon kuuluu suunnittelu, asennus ja valvonta.

Huomiothan että toimiva jätevesijärjestelmä nostaa kiinteistösi arvoa.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri Sinun kohteeseesi soveltuva jätevesijärjestelmä.

Tutustu jätevesijärjestelmiin

Harmaavesisuodatin, mökkimalli

Mökin harmaiden jätevesien tehokkaaseen puhdistamiseen. 

Uponor Mökkikaivo Saunakaivon eteen, kun seassa on myös esim. tiskivesiä. 

Uponor Saunakaivo vähäisille vesimäärille esim. saunavesien imeyttämiseen. 

Yhden perheen kaikkien jätevesien käsittelyyn suunniteltu biologis-kemiallinen panospuhdistamo, jossa on langaton hälytinjärjestelmä.

Uponor umpisäiliöt

Tyhjennettävää umpisäiliötä käytetään WC-vesien keräämiseen maapuhdistamoissa, joissa on kaksoisviemäröinti.