Tilaa työ

Työtilaukset

013 255 6022
tyonjohto@lvi-myller.fi

Myymälä

Myymälä

050 421 0468 (WhatsApp)

013 255 6020
myymala@lvi-myller.fi

Huoltopäivystys

Huoltopäivystys 24h

0400 182 511

Ilmavesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumppu siirtää ulkoilmasta keräämänsä lämpöenergiaa vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen. Ilmavesilämpöpumput soveltuvat sekä uusiin että vanhoihin taloihin. Vanhoissa taloissa ilmavesilämpöpumpulla voidaan korvata vanha lämmitysjärjestelmä, tai se voidaan asentaa olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Ilmavesilämpöpumppu on maalämpöön verrattuna hankintahinnaltaan edullisempi sekä helpommin asennettavissa. Ilmavesilämpöpumppu on optimaalinen valinta, kun maalämpökaivolle tai lämmönkeruupiirille tarvittava tila tai maaperä asettaa rajoitteita. Asennus ei myöskään edellytä tontin mylläämistä porauskalustolla, kuten maalämpöpumppua asennettaessa. Pihapiirisi säilyy ennallaan asennuksen jälkeenkin.

Saneerauskohteissa ilmavesilämpöpumppu on myös kannattava investointi. Järjestelmän tuottaman edullisen energian ansiota takaisinmaksu öljy- ja sähkölämmitteisissä kotitalouksissa on noin 5 - 7 vuotta. Energiansäästö alkaa heti järjestelmän käyttöönottamisesta.

Ilmavesilämpöpumpun hankinta on myös ekoteko, sillä pumpulla säästettävä energia pienentää energian tuotannosta syntyvää kuormitusta ympäristölle.

Tutustu ilma-vesilämpöpumppuihin

GREE Käyttövesilämpöpumppu lämmittää käyttöveden tutulla lämpöpumppu-tekniikalla.

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä,  jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. 

Mitsubishi Electric Ecodan Hydrobox, sisäyksikkö

Mitsubishi Electric Ecodan Hydrobox, monipuolinen ilmavesilämpöpumppujärjestelmä tarpeen mukaan