Tilaa työ

Työtilaukset

013 255 6022
tyonjohto@lvi-myller.fi

Myymälä

Myymälä

050 421 0468 (WhatsApp)

013 255 6020
myymala@lvi-myller.fi

Huoltopäivystys

Huoltopäivystys 24h

0400 182 511

Ilmanvaihto

Olet täällä

Toimiva ilmanvaihto on yksi tärkeimmistä asumismukavuuden edellytyksistä. Hyvä sisäilma vaikuttaa ihmisten vireyteen positiivisesti kun taas vastaavasti riittämätön ilmanvaihto ja ilmassa olevat epäpuhtaudet altistavat mm. erilaisille hengitystiesairauksille.

Tämän päivän ilmanvaihtokoneet ovat äärimmäisen energiatehokkaita tehokkaan lämmöntalteenoton ansiosta. Hyvällä hyötysuhteella varustetulla lämmöntalteenottokoneella saadaan energiatehokkaasti raikasta huoneilmaan ilman vedontunnetta. Puhtaan huoneilman lisäksi ilmanvaihtokoneilla voidaan ehkäistä tehokkaasti talon rakenteellisia vaurioita.

Ilmanvaihto on rakennuksen energiankulutuksen kannalta erittäin merkittävä toiminto johon kannattaa kiinnittää huomiota myös saneerauskohteissa. Vanhemmissa rakennuksissa, joissa on poistoilmapuhallin ilman lämmöntalteenottoa, voi ilmanvaihtoon kuluva energiamäärä olla yli kolminkertainen verrattuna nykyaikaiseen järjestelmään, jossa on koneeellinen ilmanvaihto lämmöntalteenototolla.

Toimivaan ilmanvaihtoon liittyy kiinteästi myös järjestelmän huolto. Ilmanvaihtokoneiden suodattimet tulee puhdistaa vähintään kolmen kuukauden välein ja uusia vuosittain. Ilmanvaihto kanavisto tulee myös nuohouttaa säännöllisin väliajoin puhtaan sisäilman varmistamiseksi.

Meiltä saat ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa seuraavat palvelut

  • Suunnitelmat
  • Putkistojen asennus
  • Ilmanvaihtolaitteiden asennukset
  • Säädöt ja huollot ja korjaukset sekä uusinnat
  • Kanavistojen nuohouksen

Myymälästämme saat yleisimpiin laitteisiin sopivat suodattimet aina kilpailukykyiseen hintaan

Tutustu tuotteisiin ja palveluihin

Alle 150 m2 omakoti-, kerrostalo- ja vapaa-ajan asuntoihin,myös saneerauskohteisiin.

Helppo ja varmatoiminen A+ -energialuokan kone

MyVallox tuoteperheen ilmanvaihtokone laatua arvostavalle

Jos ilmanvaihtokoneen puhdistus ja suodattimien vaihto on vielä kesän ja syksyn jäljiltä tekemättä, niin nyt viimeistään suodattimien vaihtoon, niin riittää raikasta ilmaa koko talveksi!