Tilaa työ

Työtilaukset

013 255 6022
tyonjohto@lvi-myller.fi

Myymälä

Myymälä

050 421 0468 (WhatsApp)

013 255 6020
myymala@lvi-myller.fi

Huoltopäivystys

Huoltopäivystys 24h

0400 182 511

Ilmalämpöpumput

Laadukkaat ilmalämpöpumput on valmistettu ajatellen Suomen keliolosuhteita. Oikein valittu ilmalämpöpumppu on luotettava lämmönlähde, jolla voi säästää lämmityskuluissa etenkin öljy- ja suorasähkölämmitteisissä asunnoissa ja kiinteistöissä. Säästö alkaa välittömästi pumpun käyttöönoton jälkeen. Luonnollisesti ilmalämpöpumppu parantaa asumisen laatua kesällä kuivaten sekä viilentäen sisäilmaa. Ilmalämpöpumppu myös puhdistaa sisäilmaa ja suojelee asuntoa liiallisen kosteuden aiheuttamilta haitoilta.

Ilmalämpöpumpun valintaan vaikuttaa tilan koko, käyttötarkoitus sekä olosuhteet. Ammattilaiselta hankittu pumppu on teholtaan oikein valittu, jolloin lämmitys- ja viilennysteho ovat optimaalisia. Oikein valittu pumppu on energiatehokas ja pitkäikäinen.

Ilmalämpöpumppu on ekologinen hankinta, sillä pumpulla säästettävä energia pienentää energian tuotannosta syntyvää kuormitusta ympäristölle.

Tutustu ilmalämpöpumppuihin

Mitsubishi Electric EF-mallin ilmalämpöpumput ovat tyylikkäitä design tuotteita, muotoilun lisäksi EF-mallin ilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät kotis

Mitsubishi Electricin pomminvarma tekniikka yhdistettynä uusiin, innovatiivisiin toimintoihin tekee tästä laitteesta todellisen helmen ilmalämpöpumppumarkkinoille.

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuks

Mitsubishi Electric SF-mallin ilmalämpöpumput ovat pienikokoisia, mutta tehokkaita täysverisiä ilmalämpöpumppuja.