Tilaa työ

Työtilaukset

013 255 6022
tyonjohto@lvi-myller.fi

Myymälä

Myymälä

050 421 0468 (WhatsApp)

013 255 6020
myymala@lvi-myller.fi

Huoltopäivystys

Huoltopäivystys 24h

0400 182 511

Ilmavesilämpöpumppu Jäspi Tehowatti Air Split

Jäspi Tehowatti Air ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä on kehitetty tuottamaan energiatehokkaasti lämmitystä ja käyttövettä niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Järjestelmän kehitystyössä on kiinnitetty erityisesti huomiota käytön ja asennuksen helppouteen sekä suureen käyttövesituottoon.

Jäspi Tehowatti Air:in ohjausjärjestelmänä on maalämpöpumpuistamme tuttu värinäytöllinen ohjauspaneeli, jossa on hyvin monipuoliset säätömahdollisuudet, kuten esimerkiksi:
• Viilennyksen ohjaus
• Kolme peruskäyttövesiasetusta (säästö, normaali ja luksus)
• Lämmityksen ja käyttöveden ajastusmahdollisuudet esimerkiksi loman ajaksi

Lisäksi ohjausjärjestelmässä on huomioitu erityisesti asennusystävällisyys. Esimerkiksi kierroslukuohjattu lämmitys-/latauskiertopumppu on itsestään säätyvä, joka mahdollistaa joustavan asennustyön, optimaalisen
toimintaedellytyksen ja suurimman mahdollisen energiasäästön loppukuluttajalle.

Jäspi Tehowatti Air järjestelmän sisäyksikön säiliörakenne on haponkestävää ferriittistä jaloterästä, joka soveltuu kaikkein vaikeimpiinkin vesiolosuhteisiin. Myös lämpöpumpun latauskierukka on haponkestävää
terästä. Latauskierukalla mahdollistetaan järjestelmän käyttöveden nopea, energiatehokas ja tarkka lataus. Sisäyksikön 9 kW:n porrasohjattua, tehovahdilla varustettua lisäsähkövastusta ohjataan tarpeen mukaan inverter-kompressorin lisälämmöksi. Käyttövesisäiliön tilavuus 215 litraa ja muotoon valettu freonivapaa eristys takaa erinomaisen käyttövesituoton.

Jäspi Tehowatti Air:in ulkoyksikön inverterohjattu kompressori mahdollistaa erittäin energiataloudellisen lämmityksen ja käyttövedenvalmistuksen sekä kiinteistön viilennyksen kesäaikoina. Huippulaadukkaan ulkoyksikön kaikki komponentit ja materiaalit on valittu soveltumaan pohjoisen vaativiin olosuhteisiin.

Ilma-vesilämpöpumpun Split-ulkoyksikön lämmöntuottotehoa hienosäädetään automaattisesti sääolojen ja lämmöntarpeiden mukaan. Näin yksikön energiankäyttö pysyy mahdollisimman tehokkaana. Split ulkoyksikkö tuottaa max. 58-asteista vettä ja toimii alimmillaan -20 °C:ssa. Split-ulkoyksikössä kiertää kylmäaine, ja se yhdistetään sisäyksikköön Splitbox-lämmönvaihtajan avulla.