Tilaa työ

Työtilaukset

013 255 6022
tyonjohto@lvi-myller.fi

Myymälä

Myymälä

013 255 6020
myymala@lvi-myller.fi

Huoltopäivystys

Huoltopäivystys 24h

0400 182 511

Juha-Pekka Putro

Olet täällä

Profiilikuva: 
Titteli: 
Kuluttajamyynti

Vältä asennusruuhka -tilaa ilmalämpö- tai viilennyspumppu nyt!

Viime kesän helteet ovat vielä kaikilla hyvin muistissa ja se alkaa pikku hiljaa näkyä vilkastuneena ilmalämpö- ja viilennyspumppukysyntänä. Vältä asennusruuhka ja tilaa nyt veloitukseton kartoitus meiltä, ja saat yksilöidyn tarjouksen pumpusta toimintakuntoon asennettuna. Kaikkiin huhtikuun aikana tehtyihin tilauksiin saat ulkoyksikön maatukitelineen kaupan päälle!

Ota yhteyttä Juha-Pekka Putroon 050 448 5573 tai juha-pekka.putro@lvi-myller.fi

Veloituksettomia LVI-remonttikartoituksia

Oletteko pohtineet lämmitysjärjestelmänne, lämpö- tai käyttövesijohtojen kuntoa ja uusimistarvetta tai jotain muuta LVI-alaan liittyvää remonttia? Meiltä saatte veloituksettoman kartoituskäynnin sekä tämän jälkeen tarjouksen sovituista asioista.

Teemme viikoilla 8 ja 9 LVI-remonttikartoituksia Kontiolahden alueella ma-to klo 8-20 välisenä aikana. Varaa kartoituskäyntiaika numerosta 050 448 5573 tai sähköpostitse juha-pekka.putro@lvi-myller.fi

Teetä remonttisi nyt - maksa vasta keväällä!

Toisin kuin yleisesti luullaan, voi putkiremontin ja lämmityslaiteremontin teettää aivan hyvin talvellakin. Jos joulun ajan kiireet ruuhkauttaa, tarjoamme talviremonttia suunnitteleville kuusi kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Rahoitukampanjamme koskee marras - helmikuussa tilattuja töitä, jotka toteutetaan maaliskuun loppuun mennessä. Laskun erääntyessä kuusi kuukautta valmistumisesta voit itse päättää maksatko koko laskun pois samantien vai hyödynnätkö rahoituksen tarjoamaa maksuaikaa. Lue lisää kampanjastamme!