Tilaa työ

Työtilaukset

013 255 6022
tyonjohto@lvi-myller.fi

Myymälä

Myymälä

050 421 0468 (WhatsApp)

013 255 6020
myymala@lvi-myller.fi

Huoltopäivystys

Huoltopäivystys 24h

0400 182 511

Teetä nyt - maksa vasta keväällä!

Olet täällä

Toisin kuin yleisesti luullaan, voi putkiremontin ja lämmityslaiteremontin teettää aivan hyvin talvellakin. Jos joulun ajan kiireet ruuhkauttaa, tarjoamme talviremonttia suunnitteleville kuusi kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Kun remontti suunnitellaan hyvin, ei siitä aiheudu suunnatonta vaivaa asumiselle. Putkiremontti voi kohteesta riippuen olla valmiina jo muutamassa päivässä, isommissa remonttikohteissa voi mennä tietysti pidempäänkin. Lämmityslaiteremontti vaatii yleensä muutaman päivän ja lämpökatko voidaan pitää vain yhdentyöpäivän mittaisena. 

Jos pohdit sitä, että pitäisikö sinun päivittää talosi putkistoa, viemäreitä tai lämmitysjärjestelmää, kutsu meidät maksuttomalle kohdekäynnille, mietimme kanssasi teille sopivan ratkaisun ja annamme siitä yksilöllisen tarjouksen.

Rahoitukampanjamme koskee marras - helmikuussa tilattuja töitä, jotka toteutetaan maaliskuun loppuun mennessä. Laskun erääntyessä kuusi kuukautta valmistumisesta voit itse päättää maksatko koko laskun pois samantien vai hyödynnätkö rahoituksen tarjoamaa maksuaikaa. Lue lisää

Lue lisää palveluistamme:

Putkiremontti

Maalämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu

Ilmalämmitys

Kaukolämpö

Jos putki- tai lämmityslaiteremontti talossasi kuulostaa ajankohtaiselta, ota nopeasti yhteyttä!

Soita 040 042 3767 tai laita sähköpostia juha-pekka.putro@lvi-myller.fi  niin otamme sinuun yhteyttä!

   

Kampanjassa mukana: