Tilaa työ

Työtilaukset

013 255 6022
tyonjohto@lvi-myller.fi

Myymälä

Myymälä

050 421 0468

 

013 255 6020

myymala@lvi-myller.fi

Huoltopäivystys

Huoltopäivystys 24h

0400 182 511

Jatkamme päivystystä lokakuun aikana

Talven remonttilomat varataan nyt!

Olet täällä

Toisin kuin yleisesti luullaan, voi putkiremontin ja lämmityslaiteremontin teettää aivan hyvin talvellakin. Talviremonttia suunnitteleville pohjoiskarjalaisille meillä on tarjota kahden päivän miniloma joko Break Sokos Hotel Bombassa Nurmeksessa tai Original Sokos Hotel Kimmelissä Joensuussa.

Kun remontti suunnitellaan hyvin, ei siitä aiheudu suunnatonta vaivaa asumiselle, ja parhaassa tapauksessa remontti hoituu teidän ollessa hotellissa minilomalla. Putkiremontti voi kohteesta riippuen olla valmiina jo kahdessa päivässä, isommissa remonttikohteissa voi mennä tietysti pidempäänkin. Lämmityslaiteremontti vaatii yleensä muutaman päivän. 

Jos pohdit sitä, että pitäisikö sinun päivittää talosi putkistoa tai lämmitysjärjestelmää, kutsu meidät maksuttomalle kohdekäynnille, mietimme kanssasi teille sopivan ratkaisun ja annamme siitä yksilöllisen tarjouksen.

Hotellitarjouksemme koskee omakotitalojen käyttövesi-, lämpöjohto- ja viemäriremontteja, maalämpöpumpun, ilmavesilämpöpumpun, kaukolämpöpaketin sekä ilmalämmityksen uusimista kun työaika sovitaan tammi - maaliskuulle 2018.

Lue lisää palveluista, joilla hotellitarjouksen voi lunastaa:

Putkiremontti

Lämmitysjärjestelmät

Jos talosi on rakennettu 1990-luvulla tai aiemmin, voi putki- tai lämmityslaiteremontti olla ajankohtainen, joten ota nopeasti yhteyttä!

Soita 050 597 1884 tai laita sähköpostia tyonjohto@lvi-myller.fi  niin otamme sinuun yhteyttä!

Kampanjassa mukana:

      

Hotellilahjakortti 2 henkilölle 2 yöksi Break Sokos Hotel Bomballe tai Original Sokos Hotel Kimmeliin saatavuuden mukaan. Käyttöaika  maalis - toukokuu 2018