Tilaa työ

Työtilaukset

013 255 6022
tyonjohto@lvi-myller.fi

Myymälä

Myymälä

050 421 0468

 

013 255 6020

myymala@lvi-myller.fi

Huoltopäivystys

Huoltopäivystys 24h

0400 182 511

Jatkamme päivystystä lokakuun aikana

KesäMyllerrys lauantaina 10.6.2017

Olet täällä

Lauantaina 10.6. vietämme ensimmäistä kertaa KesäMyllerystä klo 9 - 15! 
Lisäämme tapahtumapäivän tarjouksia tänne viikon aikana - seuraa päivityksiä Facebookissamme

Tapahtumapäivässä ovat mukana:

IDO / Geberit
IDOlta löytyy varmasti sopivat wc-laitteet, altaat sekä kylpyhuonekalusteet jokaiseen kotiin ja tarpeeseen. IDOn suunnitelua ohjaa toimivuus, innostavuus sekä moderni ote ja valikoimista löytyy aina jotain uutta, erilaista ja kaunista vastaamaan erilaisten asiakasryhmien tarpeita. Kylpyhuonekalusteet valmistetaan Kihniössä ja posliinituotanto on Tammisaaressa, jossa tehtaalla on pitkälti yli satavuotiset perinteet. Tutustu IDON valikoimaan jo etukäteen ja tule paikan päälle suunnittelemaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus. 

Oras
Raumalainen hanavalmistaja Oras on kansainvälisesti tunnustettu brändi, jota ohjaa laatu, ajanmukaisuus, kumppanuus, helppous ja hyvinvointi.  Hanat ovat muotoilultaan ja tekniikaltaan huippuluokkaa ja ne on aina suunniteltu ja valmistettu käyttöä varten huomioiden ympäristöystävällisyyden ja kestävyyden. Tutustu Orakseen ja heidän tuotteisiinsa ja tule hakemaan omasi meiltä!

Uponor
Uponor on maailman johtava muoviputkien valmistaja, jonka juuret löytyvät 1900-luvun alun Lahdesta. Yhteistyössä ammattilaiskumppaniensa kanssa Uponor pystyy tarjoamaan ratkaisuja mitä erilaisimpiin tarpeisiin ja parantamaan elinympäristöjämme. Päivän teemana on jätevesiratkaisut, jotka ovat taas ajankohtaisia hajajätevesiaseuksen muututtua vuoden alusta. Lue lisää ja tule käymään jos jätevesijärjestelmäsi kaipaa uudistamista, niin autamme sinua valitsemaan sopivimman ratkaisun. 

Scanoffice
Scanoffice on suomalainen pohjoismaiden suurin lämpöpumppujen ja jäähdytyslaitteiden maahantuoja. Scanofficen valikoimissa on ainoastaan parhaimpia ja luotettavimpi laatumerkkejä, joiden sopivuus Suomen olosuhteisiin on varmistettu omalla testauksella yhteistyössä VTTn kanssa. Scanofficen valikoimista löytyy kaikki lämpöpumput ja valikoimasa löytyy lisätietoja täältä. Asiantuntijamme auttavat aina oikean pumpun valinnassa ja sijoittelussa. 

KMV
KMV on Kirkkonummelainen tarkasti valikoitujen eurooppalaisten pumppujen, pumppaamojen ja vedenkäsittelylaitteiden maahantuoja. Joustava ja asiakkaan huomioiva palvelu on sekä tietenkin aina korkealaatuiset tuotteet ovat KMVn pitkien asiakassuhteiden avain. KMVn tuotteisiin pääset tutustumaan tästä ja tapahtumapäivänä esillä on normaalia laajempi valikoima mm. vedenkäsittelyaitteita.

Jokiväri
Jokiväri on joensuulainen korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, jonka slogan "Pitkää ikää" tiivistää hyvin yrityksen toiminnan lähtökohdat. Asiakkailleen se haluaa luoda viihtyvyyttä ja asumismukavuutta, rakennuksille pitkän elinkaaren ja henkilökunnalle innostavan työilmapiirin. Jokiväriin voi tutustua etukäteen tästä ja tapahtumapäivänä meillä on myös Jokivärin edustaja paikalla, joten pääset suunnittelemaan tarvitsemaasi remonttia kokonaisvaltaisesti. 

Maanrakennus Päivinen
MRP Päivinen on yhteistyökumppanimme maanrakennustöissä, kuten sadevesi- ja jätevesijärjestelmien rakentamisessa. 

Rompetori
Tapahtuman yhteydessä myös Rompetori, josta löydät paljon sadevesi- yms. tavaraa joka lähtee melkein uloskantohintaan! - Tule tekemään löytöjä

Tule tutustumaan vaikkapa vaan makkaralle -  Kontiolahden Kajastus paistaa grillimakkarat 300 ensimmäiselle!