Tilaa työ

Työtilaukset

013 255 6022
tyonjohto@lvi-myller.fi

Myymälä

Myymälä

050 421 0468

 

013 255 6020

myymala@lvi-myller.fi

Huoltopäivystys

Huoltopäivystys 24h

0400 182 511

Jatkamme päivystystä lokakuun aikana

Ajakohtaista

Olet täällä

27.08.2019

LVI-Bioneerit jatkaa LVI-Myllerin toimintaa

LVI- Bioneerit Oy on 22.08.2019 tehdyllä sopimuksella ostanut LVI-Myller Oy:n liiketoiminnan. LVI-Myller Oy:n henkilökunnalle on tarjottu mahdollisuutta jatkaa LVI-Bioneerit konsernin palveluksessa vanhoina työntekijöinä nykyisissä toimitiloissa. Liiketoimintakaupalla ei ole vaikutusta LVI-Bioneerit Oy:n työsuhteisiin.

01.08.2019

Uusi yhteydenottotapa käyttöön

Nyt voitte olla yhteydessä yritykseemme myös WhatsAppin kautta. Meille voi lähettää esimerkiksi kuvan myymäläämme tuotekyselyä ja ongelmanratkaisua varten tai työtilausta tehdessä työnjohtajillemme.

Jari Leskinen, Myyntipäällikkö

03.07.2019

Laatusertifioitua viemäreiden sukitusta

28.6.2019 alkaen viemäreiden sukitusjärjestelmämme on laatusertifioitua. Eurofins Expert Services Oy: n  myöntämä sertifikaatti on todistus laadunvalvonnan varmennuksesta ulkopuolisen tahon toimesta. Käyttämämme Boldan In-House Lining system -sukitusjärjestelmä on kokonaisuudessaan alan laajin ja kehittynein.

Esa Kajander, Projektipäällikkö

11.04.2019

Aurinkosähköä

Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon ympäristöasiat ja kiinnitämme jatkuvasti huomiota energiankulutukseemme. Nyt olemme päättäneet ottaa ekologisen askeleen ja investoimme aurinkosähköjärjestelmään kuluvan kevään aikana. Osa toimitilojemme sähköstä tuotetaan siis aurinkoenergialla jo tulevan kesän aikana.

Katri Salonen, Toimitusjohtaja

03.04.2019

Rakenna-Sisusta-Asu -messut

Olemme jälleen mukana Rakenna - Sisusta - Asu -messuilla Joensuu Areenalla lauantaina 6.4. ja sunnuntaina 7.4. klo 10 - 16. Näytteilleasettajia on halli pullollaan rakentamisesta ja talotekniikasta remontoimiseen ja sisustukseen. Tule jututtamaan osastollemme meitä ajankohtaisista LVI-asioista ja osallistu samalla arvontaan.

Jari Leskinen, Myyntipäällikkö

02.04.2019

Vältä asennusruuhka -tilaa ilmalämpö- tai viilennyspumppu nyt!

Viime kesän helteet ovat vielä kaikilla hyvin muistissa ja se alkaa pikku hiljaa näkyä vilkastuneena ilmalämpö- ja viilennyspumppukysyntänä. Vältä asennusruuhka ja tilaa nyt veloitukseton kartoitus meiltä, ja saat yksilöidyn tarjouksen pumpusta toimintakuntoon asennettuna. Kaikkiin huhtikuun aikana tehtyihin tilauksiin saat ulkoyksikön maatukitelineen kaupan päälle!

Juha-Pekka Putro, Kuluttajamyynti

15.02.2019

Referenssi - ilmavesilämpöpumppu omakotitaloon

Vuonna 1978 rakennettuun, pinta-alaltaan 97 m2 kokoiseen 3 henkilön talouteen haluttiin energiansäästöjä öljy- ja puulämmityksen tilalle. Omakotitaloon päätettiin asentaa Mitsubishi Electric Ecodan ilma-vesilämpöpumppu + PUHZ-SW75VHA ulkoyksikkö säästämään rakennuksen lämmitysenergian kulutuksessa.

Jari Leskinen, Myyntipäällikkö

12.02.2019

Veloituksettomia LVI-remonttikartoituksia

Oletteko pohtineet lämmitysjärjestelmänne, lämpö- tai käyttövesijohtojen kuntoa ja uusimistarvetta tai jotain muuta LVI-alaan liittyvää remonttia? Meiltä saatte veloituksettoman kartoituskäynnin sekä tämän jälkeen tarjouksen sovituista asioista.

Juha-Pekka Putro, Kuluttajamyynti

21.01.2019

Pakkanen kiristyy -muista huolehtia vesijohdoista

Tällä viikolla pakkanen paukkuu alhaisissa lukemissa. Kova pakkanen voi aiheuttaa vesijohtojen ja -mittarin jäätymisen, jos asiaan ei ole kiinnitetty huomiota. Vesimittaritila tulee olla lämmitetty, oven suljettu ja ilmanvaihtoventtiilin kiinni. Myös putkien eristäminen on tärkeää. Meiltä saat ammattiapua putkien jäätymisen ennaltaehkäisyyn sekä jäätyneiden putkien sulatukseen.

Riku Ehrukainen, Remonttityönjohto

31.10.2018

Teetä remonttisi nyt - maksa vasta keväällä!

Toisin kuin yleisesti luullaan, voi putkiremontin ja lämmityslaiteremontin teettää aivan hyvin talvellakin. Jos joulun ajan kiireet ruuhkauttaa, tarjoamme talviremonttia suunnitteleville kuusi kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Rahoitukampanjamme koskee marras - helmikuussa tilattuja töitä, jotka toteutetaan maaliskuun loppuun mennessä.

Juha-Pekka Putro, Kuluttajamyynti

01.03.2018

LVI-remonttityönjohtajalle töitä tarjolla

Haemme LVI-remonttityönjohtajaa. Tehtävässä vastaat LVI-huolto- ja remonttiliiketoiminnasta yhteistyössä muiden työnjohtajiemme kanssa.

Katri Salonen, Toimitusjohtaja

04.01.2018

Vesikalusteet nyt asennettuna

Nyt ei tarvitse arvailla hanan tai wc-laitteen asennushintaa, sillä olemme hinnoitelleet hanoja ja wc-laitteita pakettihinnoin.

13.11.2017

Talven remonttilomat varataan nyt!

Tiesithän, että putki- ja lämmityslaiteremontin voi teettää myös talvella ja nyt meillä onkin tarjolla huippuetu talviremontoijille. Jos siis asut 1990-luvulla tai aiemmin rakennetussa talossa kannattaa selvittää putkien ja lämmitysjärjestelmän kunto - ennakoivalla korvaamisella vältetään yllättäviä rikkoontumisia ja pienennetään vesivahingon vaaraa. Lue lisää!

Katri Salonen, Toimitusjohtaja

16.10.2017

Muista tilata öljypoltinhuolto ajoissa

Nyt olisi taas hyvä aika tilata öljypoltinhuolto ennen talvipakkasia. Viiden asentajan öljypoltintiimimme palvelee kaikissa lämmitykseen liittyvissä asioissa. 

10.10.2017

SyysMyllerrys Lauantaina 14.10. klo 9 - 14

LVI-Myllerin SyysMyllerrys on täällä taas! Tervetuloa viettämään perinteistä syyspäivää kanssamme Pamilonkadulle. Tapahtumassa tarjoamme kaikille paikan päälle tuleville kahvit ja hyviä tarjouksia LVI-tuotteista ja -kalusteista. Paikalla on asiantuntevaa myymälämme väkeä ja monipuolisesti tuotemerkkiemme edustajia, joilta voit pyytää apua ja neuvoja LVI-remontteihin ja hankintoihin liittyen.

21.09.2017

Haetaan viemärisaneeraajia

Viemärisaneeraustiimimme tarvitsee lisävahvistuksia!

Haemme uusia asentajia tekemään viemärisaneerauksia. Arvostamme LVI-alan koulutusta ja kokemusta sekä oma-aloitteista, innostunutta ja vastuullista asennetta. Koulutamme sisäpuoliseen saneeraukseen. Töissä ollaan pääasiassa Savo-Karjalan alueella maanantaista torstaihin.

02.06.2017

KesäMyllerrys lauantaina 10.6.2017

Lauantaina 10.6. vietämme ensimmäistä kertaa KesäMyllerrystä klo 9 - 15!  Tapahtumapäivässä ovat mukana IDO, Oras, Uponor, KMV, Jokiväri ja MRP Päivinen. Pihalla myös Rompetori!

04.05.2017

Ilmalämpöpumpun huoltaminen

Vaikka ilmalämpöpumppu on varsin huolettoman tuntuinen lisälämmönlähde ja jäähdytin, tulisi sitäkin puhdistaa ja huoltaa säännöllisesti sujuvan toiminnan varmistamiseksi.

18.04.2017

Ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto

Ilmanvaihtokoneen suodattimien uusinta ja koneen puhtaanapito ovat tärkeitä puhtaan sisäilman osatekijöitä. Lue tästä ohjeet, kuinka ilmanvaihtokone pidetään puhtaana.

Simo Lätti, LVI-asiantuntija

16.03.2017

Olemme mukana Suomi 100 -juhlavuodessa

Puhdas Putkimes -huolenpitopalvelumme on valittu mukaan Suomi 100 -juhlavuoden palveluksi.

14.03.2017

Vesikalusteiden asennuskampanja

Käytä hyväksi kampanja-ajan asennuspakettietu ja saat kotiisi uutta ilmettä pienellä rahalla!

 

Simo Lätti, LVI-asiantuntija

11.01.2017

Tutustu Lämmöt talteen -talvikampanjaamme

Parhaan toimivuuden takaamiseksi öljypoltin ja maalämpöpumppu tulisi huoltaa vuosittain. Jos öljypolttimesi tai maalämpöpumppusi on vielä huoltamatta tälle talvelle nyt olisi hyvä aika varmistaa lämmitysjärjestelmän toimivuus pakkasilla

Talvikampanjana: Öljypoltinhuolto alkaen 200,- Maalämpöpumpun huolto alkaen 160,-

Paavo Miettinen, LVI-asiantuntija

26.01.2016

Putkiremonttiin kannattaa ryhtyä ajoissa

Vakuutusyhtiö If kysyi omakotitaloasujien mielipiteitä putkiremonteista. Pinnan alta paljastui paljon virheellistä tietoa ja vääriä uskomuksia

Joka viidennessä omakotitalossa on yli 30 vuotta vanhat käyttövesiputket. Lähes 40 %:ssa omakotitaloista on yli 20 vuotta vanha putkisto. Yli 10 % kyselyyn vastanneista ei tiedä talonsa putkiston ikää tai edes sen iän karkeaa arviota.

Simo Lätti, LVI-asiantuntija